Anmeldelser af Baziron AU

Udgivelsesform: Gel

Analoger Baziron AS

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 24 rubler. Analog billigere med 708 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 65 rubler. Analog billigere med 667 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 121 rubler. Analog billigere med 611 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 131 rubler. Analog billigere med 601 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 171 rubler. Analog billigere med 561 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 549 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 236 rubler. Analog billigere med 496 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 246 rubler. Analog billigere med 486 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 289 rubler. Analog billigere med 443 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 295 rubler. Analog er billigere med 437 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 331 rubler. Analog billigere med 401 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 344 rubler. Analog billigere med 388 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 536 rubler. Analog billigere med 196 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 546 rubler. Analog billigere med 186 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 560 rubler. Analog billigere med 172 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 577 rubler. Analog billigere med 155 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 582 rubler. Analog billigere med 150 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 595 rubler. Analog billigere med 137 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 638 rubler. Analog billigere med 94 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 659 rubler. Analog billigere med 73 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 676 rubler. Analog billigere med 56 rubler

Sammenfaller ifølge indikationer

Pris fra 720 rubler. Analog billigere med 12 rubler

Instruktioner til brug for Baziron AU

Registrerings-id:

Handelsnavn af stoffet:

International ikke-proprietært navn eller gruppenavn:

Doseringsformular:

Ingredienser:

100 g gel indeholder
aktiv bestanddel: benzoylperoxidvand (i forhold til vandfri benzoylperoxid)
Baziron ® AC 2,5% - 2,5 g,
Baziron ® AC 5,0% - 5,0 g,
Baziron ® AC 10,0% - 10,0 g;
excipienser: methacrylsyrecopolymer - 2,0 g, poloxamer 182 - 0,2 g, carbomer 940 - 0,8 g, glycerol - 4,0 g, dinatriumedetat - 0,1 g, docatnatrium - 0,05 g, propylenglycol - 4,0 g, kolloidt siliciumdioxid - 0,021 g natriumhydroxid - til pH 5,1-5,5 renset vand - op til 100 g

beskrivelse

Hvid homogen gel.

Farmakoterapeutisk gruppe:

Acne behandling udslæt.

ATX kode: - D 10 AE 01.

Farmakologiske egenskaber

Benzoylperoxid udviser antimikrobiel aktivitet mod Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis. Det har en keratolytisk effekt, forbedrer vævsoxygenering og undertrykker talgproduktionen i talgkirtlen.

Farmakokinetisk penetration gennem benzoylperoxid gennem huden er lav. Hovedparten af ​​benzoylperoxid omdannes til benzoesyre, som efter absorption kommer ind i det systemiske kredsløb og udskilles hurtigt af nyrerne.
Der er ingen kumulation i vævene. Kutan anvendelse af Baziron ® AC i terapeutiske doser fører ikke til bivirkninger af systemisk virkning.

Indikationer for brug:

Kontraindikationer

Graviditet og amning

graviditet
Klinisk erfaring med ekstern anvendelse af benzoylperoxid under graviditet er fraværende eller begrænset. Data om virkningerne på reproduktive funktion, frugtbarhed eller peri- og postnatal udvikling samt egenskaberne af teratogeniciteten og embryotoksiciteten af ​​lægemidlet, når de anvendes hos dyr, er også fraværende. Med storskala klinisk brug til behandling af acne i massekoncentrationer op til 10% i flere årtier har benzoylperoxid ikke forårsaget nogen effekt på disse indikatorer i menneskekroppen. Benzoylperoxid bør kun anvendes til gravide kvinder, hvis der er klare indikationer efter høring af en læge.

Amning periode
Det vides ikke, om benzoylperoxid eller dets metabolitter udskilles i human modermælk. Risikoen for nyfødte / spædbørn kan ikke udelukkes. For at undgå at barnet kommer i kontakt med stoffet under amningstiden, bør anvendelsen af ​​Baziron ® AC-gel undgås på brystområdet.

Anmeldelser af Baziron AU

Som jeg forsøgte Baziron AU

  • Anmeldelser af Baziron AU
  • Anmeldelser af Xenical
  • Hvad er den bedste acne behandling?

100% effekt

Fra 13 år har jeg lider af problematisk hud. Nu er jeg 21, og kun et halvt år siden fandt jeg dette fantastiske værktøj. Før Baziron ess, prøvede jeg mange acne behandlinger i forskellige priskategorier, men intet hjalp. Efter en måned med at bruge Baziron ess, så jeg forbedringer, og efter en anden 2 måneder begyndte jeg at glæde mig ved min refleksion. Mange tak til producenterne!

En anden ubrugelig medicin

Endnu en gang førte til reklame - købt acne creme Baziron AU. Igen, bare at pumpe ud penge. Jeg forsøgte at anvende den 10 gange - alt forgæves. Godt, måske falder en lille rødhed. Og akne og nu der. Nej, det passer måske ikke til min hudtype, jeg købte det selv uden at konsultere en læge. Generelt kunne jeg ikke lide.

Acronaz Acrona Cream

Valget i apoteket var fantastisk, jeg valgte ærligt bare et dyrere middel til acne - basiron ac. Som praksis viser, sker der ikke billigt godt. Som et resultat - ret glad, hjælper cremen mig. Jeg bruger efter behov, mest for natten. Om morgenen er pimpleet reduceret, og det kan maskeres til umærkelighed.

Hele sandheden om Baziron ess

Baziron som - helt ubrugeligt stof. Han blev rådgivet af sin hudlæge. For den slags penge forventede jeg et mirakel, og ifølge anmeldelser blev han rost. Men tilsyneladende er ikke alle egnede. Brugt den i seks måneder, men der er ikke noget resultat! Huden er ikke ændret, alle problemer forbliver. Selv på nogle steder blev det værre. Meget skuffet. Måske fik jeg en falsk, men stadig vil jeg ikke risikere mere.

Baziron

Baziron er et af de bedste anti-acne lægemidler for mig. Det forværrede udslæt lider i 5 år, og for første gang hjalp noget med mig, jeg brugte det i en måned, næsten alle synlige udslæt blev lukket, små spor forblev, men de var også i helbredelsesfasen. Gelen var tynd et lag på hele ansigtet om aftenen før sengetid. Huden brændte lidt, men det er normalt, så gik alt væk, men tro det er det værd. Og venner, det er bedst at vaske med kogt vand. Det er også vigtigt! Min kære, efter 1 måned vil du glemme acne, hvis du bruger barisonen. Held og lykke !!

Feedback om aceton

Problemet med acne og acne har stået foran mig fra en tidlig alder. Jeg har nok allerede forsøgt alle forberedelserne. For nylig købt og baziron ac. Indtil videre bruger jeg kun det. I sammenligning med lignende midler er dens virkning åbenlyst - det vil fjerne rødme, reducere størrelsen af ​​acne. Jeg plejer at anvende det om natten, for i en let make-up er der områder, som den anvendes på, og jeg kan ikke lide at anvende et tykt lag af makeup. Det virker godt om natten, og huden ånder.

Baziron Ass Review

Jeg fik denne creme omkring en måned siden. Jeg hørte først om ham i reklame. Da jeg ankom til apoteket, ønskede jeg at købe en anden, men jeg så Baziron ess, huskede reklamen og besluttede at prøve. Cremen nipper ikke, resultatet er synligt den næste dag. Det eneste negative er, at cremen er hvid, og det er mærkbart, hvis du ikke maskerer huden efter påføring.

Mit navn er Mark Jeg har længe lider af acne

Men da jeg fandt basiron A i apoteket, besluttede jeg straks at prøve det, fordi det var en ny medicin. Efter 2 ugers behandling begyndte rødmen at blive bedre, og huden blev mindre forbedret! En måned senere mødte jeg en af ​​mine bekendte, han blev ramt af min hud på hans ansigt og efter 3 måneder glemte jeg Acne.

Baziron AS

Baziron AU er et meget effektivt antimikrobielt middel. Begyndte at anvende på anbefaling af en kosmetolog. Det passer til næsten enhver hudtype og er ikke vanedannende, hvilket er ekstremt vigtigt for mig at være allergisk. Resultaterne af ansøgningen blev mærkbare efter den første uge, hvilket er behageligt overraskende. Antallet af acne faldt, huden blev mindre olieagtig. Fjerner straks rødmen fra den første dag! Et stort plus af Baziron absorberes hurtigt, dvs. det føles næsten ikke på huden og oplever ikke ubehag. Ansigtet var helt rent efter seks måneders brug.

Løsning for acne Baziron AS - anmeldelser

Sommertiden for min hud er ikke den mest gunstige, fordi det mindste støv blandet med sved og en ny pimple. I en ung alder blev jeg forstyrret af udslæt, men der var ingen specielle problemer. Men nu, da jeg var langt ud over begyndelsen af ​​tyve, var jeg så sprinklet på, som jeg ikke var blevet sprinklet på seksten år gammel. For at imødegå mit problem, vendte jeg mig til specialister, tænkte jeg måske, at problemet med hormoner eller vitaminok ikke er nok, men efter at have bestået alle testene fik jeg at vide, at der ikke var synlige krænkelser. Og en anden tur til kosmetologen førte mig til, at jeg begyndte at bruge gel Baziron AS.

I princippet er værktøjet ikke dårligt, efter at der er ansøgt, er der ikke noget ubehag og læser anmeldelser fra andre brugere, fandt jeg ikke nogen negativ information. Baziron AU bør påføres ren hud, helst om aftenen, samtidig med at man forsøger at skylle produktet mindst en time senere, fordi det kan forårsage kemisk forbrænding eller allergi. Så som en negativ anmeldelse kan jeg kun lægge sådanne bivirkninger. Men generelt er retsmidlerne ikke dårlige, da de efter den første anvendelse af betændelse forsvinder mærkbart.

Samtidig vil jeg forlade min anmeldelse af Baziron AU neutral, fordi jeg for nylig fandt ud af at man er god, en anden kan være dårlig. På mit arbejde er der ikke sådan noget, at piger kan diskutere nogle problemer med hinanden, det er bare ikke rigtig nok tid, men jeg skete at løbe ind i en kollega, der kom til at arbejde med et frygteligt rødt ansigt. Og før det så jeg ikke mærke til udslæt eller andre negative punkter. Som det viste sig, opdagede pigen, efter at have slappet af på stranden, adskillige acne på hendes ansigt, og hun besluttede at forhindre Baziron AU med hele ansigtet til forebyggelse, hvorefter hun roligt faldt i søvn. Men sådan et værktøj kan ikke lades på følsom hud i lang tid, så hele pigens ansigt blev dækket af forfærdelig rød acne, hvilket kløer og ødelægger eksterne data ganske stærkt.

Efter en sådan historie besluttede jeg at finde en løsning for at hjælpe pigerne. Men af ​​alle anmeldelser kunne jeg ikke blinde et andet billede, ligesom det faktum, at hun nu ikke kan undvære hjælp fra en specialist og tid. Så, Baziron AU, dette er en god gel, men noget problem skal håndteres delikat, så du bør ikke bruge værktøjet i lang tid, især på steder, hvor der ikke er udslæt, ellers kan du få fat i sådanne ubehagelige konsekvenser.

Baziron - i anmeldelser om kosmetik

Brand: yderligere 302 mærker på listen.

"Basiron" anmeldelser på alle mærker af kosmetik

Fundet 38 anmeldelser

Jeg bestilte denne nyhed i Avon og fortryder det ikke. Min hud blev tør efter behandling med Baziron, og bare fugtighedscreme var ikke nok for mig. Fabrikanten lover at genoprette, fugt og forbedre hudfedt.

Her er en krukke

Et volumen på 100 ml er ret meget.

Og det her er det interne indhold

Som du kan se, er den ikke hvid, men en skygge af "bagt mælk". Konsistensen er tykk, men den absorberes meget hurtigt, efterlader ikke en fedtet film på ansigtet og en fedtet glans. Lugte - udover ros! Cremen gør det helt fugtigt, genopretter lipidbalancen i huden, eliminerer tørhed. Og det mest utroligt for mig forbedrer huden! For Creme af Avon, og selv for en sådan pris (fra 60 til 90 rubler) er det generelt utroligt! For mig viste denne creme sig for at være perfekt, og jeg vil bestemt ikke ændre den til en anden. Jeg råder alle sammen til dette produkt. Sammensætningen omfatter sådanne naturlige stoffer som: basilikum perillafrøolie, macadamia-møtrikolie, kakaosmør, kulturel druesaftolie, karamel, avocadoolie, honning, olivenolie.

Varighed af testcreme: 2 uger. Han fortjener en rating på 5!

Her læser jeg meninger. Og jeg besluttede at dele min egen. Min acne startede tilbage i skolen. Jeg forsøgte mange værktøjer. Resultatet er nul. Jeg er 25 år gammel nu. Acne og klatrede, men ikke ungdommelige pustler, og små hvide comedoner af lukket natur. Hun gjorde ikke noget, og gned isbiter med aloem og kamille og gik til cauterization med flydende nitrogen. Min mor inden for medicin fungerer, alle mulige forskellige farmaceutiske salver og fløde bragt. Alt er spild af tid. Baziron AU er en helt anden historie. Betyr forfærdeligt tør hud. Før du anvender makeup, skal du først otkovyvala alle disse chips og derefter lægge makeup. Hud strammet og rødmet. Da jeg først begyndte at bruge et par dage, syntes min tilstand at forbedre sig, så begyndte tin! oprigtigt rådgive ikke. Jeg besluttede ikke at spilde min tid, penge og vigtigst nerver og bestilte PROAKTIV. Jeg vil gerne sige på forhånd, at dette ikke er et reklamebevægelse, og jeg er bare en almindelig forbruger. Første ordre på den officielle hjemmeside. Dyrere end på nogen ebeyah, men 100% er ikke falsk. Ved levering kan kureren fremlægge et certifikat. Behageligt overrasket af 6 penge som en gave, ud over de 3 vigtigste. Alt sammen med leveringskorgen gav 3394 rubler. Det er ikke dyrt! I apoteket for mængden af ​​mere give mere! Jeg kan ikke sige, at min hud er blevet perfekt, men efterhånden kommer jeg nærmere. Effekten er meget positiv! Kosmetik er behageligt at bruge, ikke irritere og tør ikke. Det eneste jeg synes er, at sporene ikke vil hjælpe. Det er nødvendigt at skrælle på kosmetikeren. Før jeg anvender masken, råder jeg alle til at dampe ansigtet. Hæld kogende vand i en skål, tilsæt kamille eller en dråbe rosmarinolie eller ylang-ylang til at dække med et håndklæde og damp i 5-10 minutter. Meget effektiv. Skjul prichi bør ikke være masser af makeup, det er nok at anvende en fugtgivende creme med tonal effekt, såsom et eksplosiv garnish. Supper creme! Og vær ikke opmærksom på hvis enten anmeldelser, folk enten bestille en falsk, eller brug den ikke korrekt! Nå, eller problemer inde i kan med leveren. Oprethold en sund livsstil, spis rigtigt, motion, mindre stress og selvfølgelig brug af kosmetik af høj kvalitet).

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 24 · Nej 1

Ikke skør kosmetik Proactiv. Hun hjælper virkelig! Kun vi må huske på, at der ikke er noget mirakel, kampen mod acne er arbejde. Du kan ikke passe fra tid til anden, der skal være et system! Desuden er det virkelig grundlaget for kosmetik - benzoylperoxid, og sandheden i apoteket (som nogen skrev) kan købes billigere - Basiron AC, kun dette lægemiddel har en stærk skrælning (det er fra basiron). For at bekæmpe acne, skal du forstå essensen af ​​dette problem og algoritmen selv for at løse det. Rensning - fjernelse af betændelse - eksfoliering af døde partikler - hudfornyelse. Også af en eller anden grund glemmer piger og unge, at du udover brug af medicinsk kosmetik Proactiv skal fugtige huden. Her hjælper også fugtighedscreme og mormors masker (revet frisk agurk, urter). Glem ikke om den beskyttende creme med en SPF-faktor, den fejl, at solen er en ven til huden. Alt dette skal bruges sammen. Min datter er 17 år gammel! Det er denne løsning algoritme, der hjælper hende med at håndtere dette problem! Lad være med at være doven! For dig selv elskede (elskede), skal du tildele tid! Dette er den eneste måde, som alt fungerer! Held og lykke til alle.

om Proactiv kosmetik 15. april 2013

Jeg bruger omkring en måned. I starten var der meget tørhed og skrælning af huden, men så kom alt tilbage til normal inden for 2 uger. I øjeblikket er der 1 bums og derefter en lille.

Ulemper: - ubehagelige flasker

- Smacks of chemistry, men jeg vil give due smell ikke grim.

- første gang det tørrer stærkt, forårsager skrælning. (fra Bazirona AU 5% tørret på samme måde, konklusionen: Dette er en normal reaktion på hovedkomponenten, så jeg blev ikke overrasket og fortsatte med at bruge)

- brugervenlighed

- Det er bekvemt at bestille via internettet uden at køre på jakt efter shopping

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 3 · Nej 1

piger, det vigtigste stof, der er en del af denne kosmetik, er benzoylperoxid (BP). Dette stof er indeholdt i den billigere forberedelse Baziron AU. men jeg vil også advare alle om, at BP kan forårsage alvorlige allergier, kontaktdermatitis. Jeg applicerede det lokalt på mit ansigt en gang om natten, om morgenen var det kløende og om dagen blev huden rød og lilla på grund af kløen, jeg kunne ikke sove om natten. reddet ved injektion af suprastin, hjalp andre antihistaminer i piller ikke. selv efter rødmen havde sænket og kløen var gået, i yderligere 3 uger var huden tør, spændt og flakket. Derfor råder jeg alle til at bruge sådanne produkter, der indeholder benzoylperoxid med forsigtighed. Først anbring produktet på din hånd, og kun den næste dag i ansigtet for at undgå en sådan forfærdelig reaktion

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 9 · Nej 1

Jeg har aldrig oplevet nogen specielle problemer med ansigtets hud, det er normalt, mine porer er ikke synlige, heller ikke er jeg irriteret, selv om jeg er allergisk og har lidt af hudangivelser af allergi i mit ansigt, som jeg med succes har håndteret. Jeg har en lægeuddannelse, arbejdet som kosmetolog. Fire måneder efter fødslen begyndte en overgangsalder på mit ansigt, som ikke sluttede i fire år. Jeg havde ikke hormonelle fejl, jeg lider ikke af kroniske sygdomme, undtagen allergier. Jeg ønsker ikke at tage hormonforberedelser og bruge aktuelle antibiotika, da disse stoffer er et af de mest potente lægemidler og har mange bivirkninger og kontraindikationer (for eksempel er hormonelle orale præventionsmidler kontraindiceret hos kvinder, der ryger osv. Osv..), mange selv formentlig ikke læse instruktionerne. Jeg forsøgte at behandle huden i fire år på forskellige måder (undtagen hormoner og antibiotika), men der var ingen radikale forbedringer, og i løbet af tiden begyndte selv akne mærker at passere med vanskeligheder. Min søster rådede mig til at købe Proactiv, jeg modstå i lang tid, jeg var bare træt af at finde det rigtige produkt og de mange forskellige plejeprodukter på markedet ("du vil ikke prøve alt" - tænkte jeg). Men hendes søster insisterede (hun i øvrigt også en læge) og sagde, at hendes søn allerede havde gjort betydelige forbedringer (efter 2 ugers brug), og hendes pigmentering forsvandt. Jeg studerede sammensætningen af ​​Proactiv, læs alt, hvad jeg kunne finde om benzoylperoxid og besluttede at dette stof er relativt harmløst, i modsætning til andre alternative midler og købt. Alt gik væk for mig, peeling var den første måned, men ikke signifikant, forbedring kom en uge efter starten af ​​brugen, selv lukkede komedoner (interne) passerede. Nu bruger jeg også Proactiv, men ikke hele tiden, jeg er bange for at vende tilbage til acne. Det er muligt, at ikke alt kan hjælpe, da acne er en polymorf og multifaktorial sygdom, og de metoder, som befolkningen kæmper med, gør mig bange (hvordan har de stadig hud på deres ansigter?), Alt andet det kan allerede være ubrugeligt, og nogle bruger ikke engang dårlige midler og har ikke en generel forståelse af pleje og medicin generelt, absolut medicinsk analfabeter. Hvert tilfælde af acne bør betragtes individuelt, og Proactuv bør prøves, det er langt mere harmløst end de metoder, der foreslås i ovenstående kommentarer. Baziron AU 5% er heller ikke dårlig, men ikke 5% koncentration er velegnet til hver person - for aggressiv. Og jeg har også mistanke om, at i Proactiv-hjælpestoffer er velvalgt, i modsætning til Baziron. Jeg gav ikke den maksimale rating, fordi det er nødvendigt at udelukke mulige langsigtede konsekvenser, efter halvandet år fra begyndelsen af ​​brugen (ikke permanent) er der ingen negative resultater.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 8 · Nej 2

Acne led meget, meget lang fra 16 år. Hvad jeg netop ikke prøvede. Og endda retinol salve i måneder og dyre differential og basiron og antibiotika smurt og endda drak.. bestolku! I 4 års krig med acne kom resultaterne så tilbage. Og min hud var tør og dehydreret fra sådan artelery, blev rynket, irriteret og med acne. Og hvor mange penge jeg brugte på alle medicinerne, kan ikke tælles..

Og ud af desperation tog han Diacneal (nu Triacneal) fra apoteket fra Aven og i apoteket på apotekets råd. Jeg var meget skeptisk. Men jeg følte straks, at huden var bedre, selvfølgelig gik akne ikke væk og tørrede ikke straks ud, men huden blev blødere og mere fed på den første morgen efter påføring.

Efter 2 uger aften ansøgning havde jeg mindre acne. Jeg var glad!

Et år senere (et rør var nok for mig så meget!) Til daglig brug for natten blev jeg helt fri for acne! Jeg havde komedoner og alle bumpene i min hud var væk. Og min fra denne fløde, selv huden er blevet mere elastisk.

Nu er Triacneal altid i min førstehjælpskasse. Sommetider springer en pimple, fordi jeg svinger og spiser meget protein, bruger jeg det lokalt. Alt går hurtigt. Meget godt mærke. Jeg tror snart, jeg vil tage noget fugtgivende for dagen, men jeg ved endnu ikke hvad man skal tage..

om kosmetik proaktiv 24 januar 2013

Lille piger Der er ikke noget bedre end Gel-DALATSIN 1%, der sælges i apoteker. Du vil se resultatet i en uge. Huden gør ikke ondt, jeg har ingen bivirkninger fra det. Forsøgte ham en masse værktøjer og Baziron herunder. Det er bare et slags mareridt, på en eller anden måde fik værktøjet på tøjet, så det spiste alle. forestil dig, hvad der sker med vores ansigt.

Prøv ikke pozhplete. Forresten er det billigere end det samme Baziron, og så meget mere end Proactive.

De proaktive værker! prøv det! Jeg bruger det kun 5 dage, der er en effekt, jeg kan allerede lide farven på mit ansigt! Jeg tror et halvt år af dets brug, og jeg vil evigt glemme tilstanden af ​​mit ansigtskind i fortiden. Jeg råder det er meget blødt. tørrer ikke huden, såsom alternativ Baziron. jeg kan lide det)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 5 · Nej 2

om kosmetik Propeller 18 november 2012

Hej! Jeg er 21 og fra 13 år har jeg brugt en masse penge fra ler og færdig med baziron, jeg brugte propellen 13 år gammel, så det lige dukkede op i vores butikker, jeg havde en skrubbe, nu af en eller anden grund gør det ikke, men det hjalp mig godt, Nu besluttede jeg at prøve igen, jeg købte gelen, ordentlig vask, ooooochen kunne lide, selv de sorte pletter blev mindre, og de smertefulde udbrud passerede. Nu har Ia en skrubbe 3 i 1, jeg kan ikke rigtig lide det, fordi udbruddet fra det er blevet mere!

vikke
Nizhny Novgorod gæst

om kosmetik 911 16. september 2012

"Ugrisept" er et fremragende middel til prisen, fjerner rødmen, efterlader ikke en film, lugter huden, niveauer den, en glimrende gel, det vigtigste er ikke så aggressiv som Zenerit, Baziron osv.

Baziron kunde anmeldelser

Din feedback om brugen af ​​stoffet Baziron AS til acne er interessant. Virkning, bivirkninger,...

12/26/2009 21:39, Liska
Jeg har brugt Baziron i 3 uger, antallet af acne er ikke faldet (huden tørrer og skrælmer meget ud (jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, ingenting hjælper..

08/07/2010 19:35, Sasha
På min egen erfaring med behandling af BASIRON vil jeg sige, at med den første ansøgning hjalp jeg lidt, og med efterfølgende behandlinger tørrede jeg kun hele huden, skrælning optrådte, og acne optrådte mere end forsvundet.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mit råd til dig er, hvordan du kan slippe af med acne hurtigt, jeg har brugt denne metode i meget lang tid, vasker dit ansigt med sæbe, så det bliver tørt, så anbring acne på lincomycin (på apotek koster det 15 rubler). Og hvis acne dukker op hver sommer på panden, så er det værd hver morgen og om aftenen at smøre panden med en urolig, er dette et stof af naturlig oprindelse. Uncooperative kan købes via internettet eller i butikkerne i livet, ligesom acne også ikke kan lide æblecidereddike, så du kan smøre din acne med et surt æble.

09/03/2013 07:05, forår
Jo mere du tørrer din hud med sæbe, for eksempel, jo mere forsøger den at fjerne den, og så bliver denne talg mere og hvor er acne der (

09/28/2011 13:13, Inna
Jeg har den samme chance, jeg bruger basiron, men det tørrer huden og acne, som du bare ser ud. Hvis du finder en måde at dele den med, så tak.

02/16/2013 10:50, Liza
Baziron skal anvendes punkt på acne, og ikke på hele ansigtet)

04/06/2013 11:34, Mari
Jeg har generelt en allergi fra ham. I starten brændte ansigtet forfærdeligt, så kom der ud små vandige acne, der klør. Jeg gav ham store forhåbninger (((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari du brænder bare fra dette værktøj, du skal anvende toches og i en lavere dosis, eller anvende børns creme et par timer efter påføring

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jeg vil fortælle en interessant historie. Faktisk plaget acne og valget faldt på "basiron ac", det første rør hjalp virkelig, og effekten var mærkbar efter en uge, der var ingen problemer, efter en måned købte jeg endnu et rør, og så startede det i 2 dage med brug (det samme lag) blev huden dækket en flok pletter og det er stadig ikke klart hvad og alt dette på ansigtet. Jeg besluttede at selvmedicinere, fordi jeg ikke kunne komme ud af dette hjemme, drak en tavegil, men desværre blev der ikke sket en uge senere. Jeg besluttede at gå til en betalt klinik, fordi det var 5 minutter fra huset, og hvad du synes, lægen sagde at han var kommet i tide, fordi øjens hævelse var begyndt, blev han ordineret mange ting. nemlig; 4 dråber 500 ml væske, 7 intramuskulære injektioner dagligt, drypper hver anden dag. Doma drikker 2 typer af piller og smør med en vis salve, folk tror, ​​det er bedre end et par akne end hele ansigtet alligevel, nu er alt væk, men du skal stadig gå til 2 puffer og 1 dropper, basiron er et kemikalie og allergisk over for dets egenskaber i 70 procent, tror ikke, at du vil bære. Jeg håber, at nogen vil redde dette ansigt.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Kender du et sådant ord som falsk? Du var ikke overrasket over, at du ikke havde noget fra det første rør. og fra det andet, det er hvad. sååå let du kunne løbe ind i en falsk, der er alt.

08/21/2013 10:47, Maria
Jeg besluttede også at købe "Miracle-preparation" Baziron AU, i begyndelsen af ​​brugen var effekten mærkbar, huden blev glat, bumserne forsvandt næsten, men ved slutningen af ​​brugen blev ansigtet så akne, at det var umuligt at finde et levende sted, det var pinligt at gå udenfor, og ingen Baziron hjalp ikke, behandlingsforløbet var forbi, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre nu, der var en eller to pimples, og efter Baziron var der overhovedet et mareridt, rædsel.. ord kunne ikke beskrive

11/29/2013 19:37, Tatiana
Jeg støtter din mening. Baziron AS stille horror, brugt 2 gange om ugen allerede stille rædsel på hans ansigt. Brug ikke.

12/20/2013 2:52 pm, Tanyuha
Virkelig !! Det klatrede forumet for dette. Jeg har også øje hævelse !! kun foreskrevet piller til allergi. brænd på ansigtet Jeg allerede efter den første dag af stoffet. to dage går jeg med ødem, lidt i søvn !! Tror du, at du skal gribe ind? i sig selv vil ikke fungere.

05/13/2014 10:39, Elena
Jeg er enig. Jeg smeder i en uge, jeg ser, at jeg er helt dækket af et drivhusudslæt. som urticaria, klør ikke, men rød skællet hump taler mere om allergi: (undskyld

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) forårsager Streptococcus (bakterie), det kan destrueres med et antibiotikum, som det er følsomt for, for eksempel erythromycin eller penicillin antibiotika. Det er nødvendigt at behandle komplekset, udover brugen af ​​antibiotika, er det nødvendigt at behandle huden, reducere aktiviteten i talgkirtlerne uden at tørre huden. Du kan bruge peroxid eller hydroponic til at cauterize acne. Præceptive midler og hormonelle lægemidler hjælper også. Acne opstår på grund af stigningen i testosteron i kroppen, mens østrogen falder på grund af dette, aktivering af sebaceous og svedkirtler opstår, vores opgave er at normalisere mængden af ​​disse hormoner. En yderligere mængde kvindelige hormoner er til stede i antikonceptionsmidler.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Prøv at gå på en kost: udelukker fed, stegt, salt, skåret ned sødt. drik Lactrofilter eller Duffalac og brug hvid kosmetisk ler hver aften (første uge), så 2 gange om ugen, blandede jeg bare ler i kulsyreholdigt mineralvand (varmt) og ansigt i 20 minutter. En måned senere blev mit ansigt renere, huden blev blødere)

04/09/2012 11:33, Selena
Prøv antibiotikumetrytromycin. salve af ekstern applikation, koster kun 30 rubler, hjælper om en uge)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Jeg tvivler på, at et antibiotikum til en sådan pris virkelig hjælper. Acne er den sygdom, der skal behandles, elimineres, og de fleste antibiotika undertrykker infektionen og "tilstopper" det yderligere og dybere. På overfladen forsvinder acne, og på det indre niveau bliver det værre. Men det er det samme, så kom ud. Det er bedre at blive behandlet med naturlige midler, gør masker SAMI, fra improviserede midler.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Pige)) her for eksempel koster antibiotikumet Ammoksitsilin mindre end 50 rubler.. ja det var i det mindste det værd før. men det hjælper meget fra en række sygdomme. så bedøm ikke efter pris nogensinde. husk, hvis dyrere betyder ikke bedre!

07/11/2012 01:08, Olenka
Brugte Bazironom, hjalp ikke noget. Kun tørret huden stærkt og akne dukkede op igen. Små piger, jeg råder dig til at tørre dit ansigt med en bomuldsstynge med Calendula Tincture og derefter med lotion (Dets sammensætning omfatter: salicylsyre, kamfer spiritus, Farmaceutisk svovl, chloramphenicol tabletter. Du blander alt sammen, du får lotion. Du kan købe disse lægemidler på apoteket. Ikke dyrt.) For en uge siden begyndte jeg at gøre denne procedure, resultatet er allerede synligt. Jeg råder dig til at prøve!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Pige, og i hvilke proportioner at blande priparaty til lotion?

11/08/2012 6:58 PM, Alina
ca. 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Med denne lotion er hjemmet mere forsigtigt. kan blive brændt. det skal anvendes præcist.

10/31/2012 20:23, Elena
Jeg er også meget flaky, og på min pande selv "brænde dukket op" skønhedsekspert sagde det. i starten passerede acne hurtigt.. nu stoppede det med at bruge det.. huden var for betændt. Jeg bruger stadig fugtighedscreme

08.11.2012 18:56, Alina
Og du fortynder det med vand, så påfør det, huden fra dette vil ikke længere skrælle og kun gælde for natten

03/22/2013 14:39, olya la
så er årsagen ikke i huden, men i kroppen, gå til gynækolog og endokrinolog.

03/26/2013 17:59, Marya
Effekten vil kun være efter 3 måneders brug, du har brug for mere intern behandling og sørg for at diæt (ikke en sultestrejke, men en anden mere fordelagtig diæt) mere orange, grønne grøntsager og frugter i kosten, apotek vitaminer er bedre gennem en læge!

09/01/2013 09:45, denis
Tro det! Baziron bør anvendes tre gange om dagen, altid på tør hud. Vær ikke doven for at bruge instruktionerne. I en uge, som du skriver her, vil du ikke se resultatet. Tre måneder. Gå og velkommen til at gå til skønhedseksperten. Jeg er en smuk ung mand, men på nogle steder er mit ansigt arret og fuld af huller på grund af at jeg kører det. Og dette problem skal løses straks, som det viste sig. Sig tak til forældre, der fortæller dig, at dette er en overgangsalder, og alt vil passere. Gå til kosmetologen, proceduren varer 2 timer, men det er det værd. Jeg siger ikke, at Tipo håndteres og smuk. Der er simpelthen ingen anden måde. Og jeg forsøger at klare det.

11/25/2014 21:34, Irinka
Jeg brugte siden begyndelsen af ​​august, før mit ansigt var fedt, der var acne, 4 måneder er gået, mit ansigt er glat, rent, et par acne forekommer periodisk før PMS, selvom huden tørrer, flager, men jeg anvender også fugtighedscreme) Og jeg anbefaler ikke at smide )) Fortsæt i det samme veneudsmud) Alt fremad))

06/07/2015 12:44, Kate
Sørg for at fugtige huden, købe en fugtighedscreme til ansigtet og bruge den sammen med basironom. Behandlingen er lang, men affektiv, du skal være tålmodig.

01/12/2010 2:08 PM, Emy
Først hjalp han, men ved enden af ​​røret tørrede man kun huden. Men måske skyldes dette starten på den polære nat og vinter.

01/21/2010 08:27, elinabony
Baziron, i modsætning til Zenerit, er ikke vanedannende, jeg har brugt det i næsten et år, jeg forsøger at tage pauser for ikke at overdrive min hud, men jeg skal behandles indefra (find årsagen), jeg anbefaler dig at købe Dorsenval og behandle

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, hvad med zenerita er den samme historie, jeg brugte det i tre år overhovedet super, og nu kan jeg ikke undvære det, jeg har ikke brugt det i et halvt år, og huden er blevet problematisk Her studerer jeg anmeldelser om bazirona, jeg ved, at der også findes i form af tabletter.

01/29/2010 21:49, Tatyana, 26
Baziron mig nepomog, øjne svulmer og acne på plads

03/02/2010 23:10, Kira
Jeg brugte anbefaling fra en apotek (min egen mor, som ikke ønsker at ønske dårlige ting), og "basiron" og "differential" på samme tid. Deres priser er ikke små, men jeg har ikke set resultatet af en stor. Indtil huden ikke er forårsaget afhængighed ser det ud til at være forbedret, mindre fedt, mindre rødme. men efter et par uger faldt alt på plads, og der var ikke noget tilbage, men skrælle. Samme virkning som hudoren. Og sammensætningen er efter min mening ens. Men jeg vil gerne selv tilføje, at jeg ved min egen erfaring vidste, at jeg kun behandlede dette problem eksternt - det ville ikke have nogen stærk virkning (jeg begyndte at blive behandlet indefra. Enhver urter, narkotika, der påvirker maven, tarmene. alder. Jeg var på en "diæt". Hver dag, en liter og en halv liter kefir eller bio-yoghurt. NUL. I hvert fald i ansigtet - der er intet resultat. ændres ikke ((jeg bruger fundament hver dag Men masker og vask er hyppige som regel hver dag, og desuden er en kosmetolog en eller to gange om 2 måneder. Alt er derfor individuel og afhænger af organismen og arveligheden ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jeg er enig i 27, at akne begyndte at helbrede fra 17 år, fortalte mine forældre mig om overgangsalderen, men han blev ikke vågnet i 10 år. Faktisk oplevede jeg kun fra 17 til 22 år, da jeg blev vant til det, men nogle gange er det ubehageligt om sommeren mindre end dem om vinteren og en masse forårsheling Mange forskellige metoder til metoder brugt omkring 1000.e. Alligevel gjorde arvelighed sig selv, at far også led

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander ved ikke, om du stadig har acne. Men jeg vil rådgive. Hvis dine forældre har muligheden, så lad dem sende dig til Frankrig! I den dyre skønhedssalon. Jeg forsikrer dig om, at de vil helbrede alt. Her i Rusland hjælper de dig ikke. Kun i udlandet.. =)) Lykke til.

06/23/2014 16:48, Eric
Han boede i Frankrig i 5 år, deltog i mere end en kosmetolog og dermatolog, men det hjalp ikke), så Frankrig er din hat!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Troede du ikke, du kunne få et blodproblem? Jeg havde en ven også arvelig, noget med blod, men hun blev renset med blod i flere sessioner, og det hjalp hende, nu er hendes ansigt helt rent

13-05-2012 01:16, Victoria
Nå, hvordan med ansigtet var alt fint?

04/15/2013 18:15, Stas
Jeg er helt enig med denne kommentar, som jeg ikke har prøvet i 5 år, jeg har forsøgt at behandle resultaterne indefra og udenfor.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Pige. Og du troede ikke at have problemhud. På hvilken acne bør ikke bruges tonalnik. han klumper kun porerne og holder huden olieagtig. Jeg ved selv. ophørte med at bruge, når længe siden sminke så stærk. det vil sige fundamentet og tonalisme, mindre acne er blevet

03/26/2010 22:48, Andrei
Bare vil sige, at Baziron er et af de mest effektive midler til mig med sine egne fordele og ulemper (jeg vil ikke beskrive dem, da effektivitet kommer først). MEN. ethvert middel til acne begynder at blive virkningsfuldt kun i en kompleks, dvs. disse er kost, sport, afvisning af alle dårlige vaner, hygiejne, tager vitaminer i gruppe A, B, immunforstærkende midler mv. Jeg forsøgte mange ting, jeg kalder dem, der virkelig hjalp mig: Zenerit, Baziron, Skinoren (ikke særlig behagelig, huden er meget kløende), Differin (kun for natten er det skrevet i instruktionerne). Zenerit påvirker for det meste overfladiske inflammationer, og det virker som om det ikke hærder, dets erytromycin-zink-kompleks dræber blot årsagen til betændelserne og forhindrer deres gentagelse. Jeg minder dig om, at Zinerit er ret effektiv, men det hærder Skinoren, et kompleks fra Baziron og Differin 1 gang om dagen, Differin for natten. Sande resultater vil være synlige efter 2-3 ugers ansøgning, efter 3 (maksimum) måneder med at anvende alle ovenstående, vil du blive glædeligt overrasket. Hvis du begynder behandling, vær ikke foruroliget, i starten kan der være en forværring af det overordnede billede af betændelse, dette er ikke for lang tid. Men. der er sygdomme i mave-tarmkanalen, urogenitalt system, hormonelle ændringer, der fremkalder acne, er det nødvendigt at tage hensyn til og træffe foranstaltninger til deres udelukkelse. Held og lykke til alle, jeg håber, at min erfaring vil hjælpe nogen! Held og lykke!

04/18/2010 22:24, Hope
Brugt Bazironom måned-effekt er god, mindre acne og vigtigst sorthunde, der er vanskelige at trække sig tilbage. Det var ikke muligt at bruge længere, fordi allergi begyndte, ansigtet, øjnene svulmede, rødmen varede en dag. efter at have stoppet acne er tilbage. Jeg bruger en prik, undertiden er effekten

06/19/2011 23:38, lyaisan
Hej alle, for første gang på dit websted, lider jeg også forfærdeligt af acne, jeg lider, jeg kryber med grønt lys i 3 år 4 gange effekten er allerede nul, jeg begyndte at bruge hjemme terapi, jeg gnider mit ansigt med 70% alkohol, så er en maske med honning og salt proportional med 20 minutter, så gnider jeg mit ansigt med is fra en afkog med en streng og så hver dag er effekten der, men vigtigst af alt er de (akne) under ingen omstændigheder knust og ridset, hvilket var meget svært for mig. al succes

08/07/2011 19:21, Andrei
Hej alle! Fortæl mig venligst, kan nogen vide... Jeg har små pletter (9 små pimples) på huden bag på brystet i underarmen og skinkerne. Periodisk og vises på dem purulent.. Jeg gik til hudlægen i KVD. de sagde, at huden er sådan, hvad jeg tvivler meget på. og hvordan man skal håndtere det.

10.29.2011 00:54, Kosmetolog Jamila
Hej, Andrew. Prøv at forberede en sådan lotion: 200 ml alkohol, 4 tabletter af aspirin, 4 tabletter af chloramphenicol, 4 tabletter streptotsida. 1. Efter badning, skum problemområder med baby eller husholdnings sæbe, hæld fint salt på en sæbevand og skrub det omhyggeligt. 2. Tør med lotion og derefter både pulveriseret babypulver. Den første uge af salt hver anden dag, den anden efter tre dage, den tredje gang om ugen. Tre uger tørres med lotion og pulver med pulver hver dag. På dette tidspunkt skal problemet forsvinde, men for forebyggelse kan du tørre det 1-2 gange om ugen med lotion. Metoden er tjekket, den virker ! Held og lykke!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hej! Og hvilken alkohol kan jeg tage? Kan jeg få vodka?

04/20/2015 21:32, Leila
Prøv en talker på resorcin, den er forberedt på apoteker, det vil helt sikkert hjælpe

08/02/2012 06:42, Olka
Skriv din mening her venligst

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hjalp, men kun efter 3 måneders brug. efter 3 dage hjælper det bare ikke, som de skriver her - det er nonsens.

Løsning for acne Baziron AS - anmeldelser

Negative anmeldelser

Dette var min største skuffelse!

Efter 2 uger opdagede jeg forbedringer, og acne begyndte at aftage. Bogstaveligt om en måned ryddet mit ansigt næsten helt. Jeg kunne ikke få nok af det. Hun mindede konstant sin mistillid til dette stof og fortalte sig selv.

Og da jeg var klar til at holde op med at bruge bazirona (2 måneder allerede var gået siden begyndelsen af ​​receptionen), blev mit ansigt strøet igen! Og det var endnu værre end første gang. Nu var min pande dækket af små bumser (mere som udslæt eller allergi), mine kindben blev igen dækket af store smertefulde røde bumser, men nu havde jeg også små bumser på mine kinder (det samme som på min pande). dvs. de berørte områder er steget, og hudtilstanden er blevet forværret. Da jeg gik til lægen med dette problem, kunne hun ikke sige noget forståeligt, bortset fra at "lægemidlet ikke passer." Men problemet er, at det ikke er noget, der ikke passer, det har givet REVERSE EFFEKTEN. Og jeg brugte det heller ikke i 3 måneder (kun 2,5 måneder).

SAMMENDRAG AF RESULTATERNE AF PRÆPARATET:

Nogen der mestrer alt, hvad jeg skrev ovenfor, forstod allerede, at der ikke var nogen fordele for mig.

Belysning kortfattet minus fra brugen af ​​Baziron AU.

  • tørrer huden hårdt, ikke hver fugtighedscreme kan hjælpe med at genoprette huden;
  • meget skadelig følsom hud;
  • forårsager fladning, kan forårsage hudforbrændinger, hvis det anvendes ukorrekt
  • behandler ikke acne, kremerer huden (i mit tilfælde).

Min mening er rent subjektiv. Lægemidlet hjalp mig ikke overhovedet kun forværret situationen. Jeg er meget glad for, at der er dem der er tilfredse med hans handling og slap af med acne. Men jeg er skuffet over dette stof og vil ikke råde ham til at købe.

Ulemper: farlig for følsom hud.

De positive virkninger af ansøgningen:

  • Mindre lukkede komedoner. Faktisk blev "bumpene" med hyppig brug mindre, små forsvundet, det påvirker ikke cyster på nogen måde.
  • Forebyggelse af acne. Der er færre af dem end før man bruger baziron, men resultatet er ikke kolossalt.
  • Matt hud.

På denne proffer sluttede.

  • Tørhed. Det er bedst, når du tager en pause i tiden.
  • Burns. Specielt ikke fotograferet, for på sådanne øjeblikke var jeg ikke op til det. Jeg var i mental forfald. Værktøjet er meget stærkt og kaustisk, det kan skabe dette.
  • Allergi (?). Faktisk var dette en drivkraft for den endelige aflysning af midler. Jeg finder det stadig svært at sige, om det er allergisk eller ej, men efter dette var basiron ikke og kunne ikke have haft en chance.
  • Smerte, smerte og smerte igen. Ikke alene gør huden sig smerte ved forbrændinger, så bumsene bliver meget syge med det, det er svært at sige. Fra kontakt med vandhud som en flamme doused!
  • Ligegyldigt hvor cool du er, og du kommer til kanten omkring øjnene. Dette er for mig en mystiker. Jeg trak mig meget langt væk fra øjenlågene, lagde ikke noget på toppen, gledte ikke mit ansigt, dog blev huden flået og brændt.
  • Fra en kvinde til en slange Nej, han vil ikke vække dig et dyr, men du vil kaste din hud.))
  • Farvel, yndlings ting. Ja, han er virkelig i stand til at misfarve stoffer, kontrolleret på en pudebetræk.
  • Hej, alderdom. Fra ansøgningen begyndte at fremstå rynker. Jeg vil hellere leve med acne end vokse op i forvejen. Heldigvis, efter ophør af brugen, kom alt tilbage til sit sted))

Konklusioner, resultater, anbefalinger.

Jeg vil være lidt boring, men problemet med bumser skal søges indefra. Intet problem, du vil ikke flyve sådanne problemer, det er bare et symmetrisk værktøj. Stop med at bruge og alt, problemer kommer tilbage. Ja, der er sådanne tilfælde, når årsagen til acne du ikke kan eliminere eller midlertidigt ikke kan, som i mit tilfælde. Så er disse meget symptomatiske midler nødvendige. Men piger, for Guds skyld, starter små, med samme ler og salicyler. Lad Baziron være den MEST sidste udvej!

Åh, og jeg gider med denne bazironom AU! Købt betalt 600r. Det er endda en skam, at hun købte og kastede penge til vinden. Følelse efter ansøgning var forfærdeligt! Huden brænder, rødme, en forbrænding, og effekten er 0. Jeg troede, at det nok ikke passede mig på grund af hudens struktur, foreslog jeg min søster, hendes hudstruktur er anderledes. Så hun havde det samme, forbrændinger forblev, Gud, at vi blev salvet med Frelserens salve, takket være ham, brændte vi hurtigt. Det forlader ikke kun brænder, det foruden også meget tørrer huden, så vil du gå i stykker på forskellige fugtgivende cremer. Generelt tror piger.

Brugt Bazironom p1,5 måneder, smurt lige før sengetid! Det hjælper godt, jeg har desværre ikke læst anmeldelser med det samme! Allerede den tredje dag i tårer! Mit ansigt er rødt, hævet, i nogle små vandpunkter! Skræmmende til rædsel. passerer det? Hvordan behandles huden fra disse effekter? Fortæl mig! ((((

Pas på med basiron. Efter en applikation følte min hud som træ, og efter andet blev mit ansigt rødt og opsvulmet, blæret på huden og hele denne "skønhed" passerede ikke i lang tid. Jeg har aldrig haft sådan en ting før, min hud er ikke følsom.

Jeg købte en BASIRON AC i et apotek.
På dag 3 manifesterede sig en frygtelig allergi - ansigtet var alle hævede, rødme, kløe, brændende. Før det var der aldrig allergi. Skræm, ikke en creme!
BASIRON AC ALLERGY ON FACE.

Tør huden. Blegemidler tøj og undertøj, vaskes ikke. Jeg anbefaler ikke. Incur ekstra omkostninger. Der er nok og ikke nye midler til at tørre separat taget udslæt eller hudpletter - ikke så dyrt og ikke med sådan virkning. Ethvert værktøj vælges individuelt, men det mest effektive kan overvejes: salicylsyrepunkt eller på læsionsområdet; hvide / grønne lermasker; masker med mudder fra det døde hav og udelukkelsen af ​​provokerende faktorer - de er alle forskellige.

Hjalp slet ikke. Jeg blev smurt i 2 uger, ingen virkning overhovedet. Og det er dyrt. Sandsynligvis er huden allerede vant til alle disse antibiotika.

Guys, jeg stødte også på denne forfærdelige creme Baziron. Og først beundrede hun ham. Hvor hurtigt fjerner han bumser. Indtil jeg vågnede op med hævelse under mine øjne. Forstaaet at allergi. Men tanken var ikke det på denne fløde. Før i aften spiste jeg saltede svampe. Jeg gik til en allergiker, hun plantede mig på en allergivenlig kost, foreskrevne antihistaminer (i mit tilfælde Lomilan, jeg falder i søvn fra phenystyle) og drikker polysorbenter. Og som sagt sagde hun, opgive alt kosmetik. Sæt på en kost, drik en pille, alt er fint, var glad. Og om aftenen besluttede jeg at salve mig igen med denne creme. Om morgenen kunne jeg ikke se på mig selv. Rødt ansigt, kløe, flisede kinder, poser under øjnene. Jeg klatrede for at læse anmeldelser om cremen og kom som et chok. Nu går jeg i solbriller. Jeg drikker min Lomilan og venter på, at de hængende poser under mine øjne forsvinder. Og Baziron ser meget godt ud i affaldet, men ikke på mit ansigt.

Neutrale anmeldelser

Den første ansøgningstid: I starten syntes acne at blive meget mere, men tværtimod var det godt. Bazirona AC udvist alle acne efter vilje, de kom ud. Var meget syg og rød. Denne effekt varede i ca. 3-4 uger. Så begyndte acne at virke lidt mindre, men de var. Mange eksploderede, og jeg pressede dem forsigtigt, efter et par dage passerede de helt. At bruge Baziron AU fortsatte. Nogle pimples dukkede op, men jeg ophørte ikke med at gå mod mit mål.

Hvad er resultatet efter næsten 4 måneders brug?

Jeg må sige, at jeg ændrede tilgangen til at slippe af med acne.

Nu bruger jeg næsten aldrig vores gel, jeg begyndte at bruge vores slags, og alle kendte Garnier, såvel som brugt forskellige acne behandlinger (skum, fløde).

Vores Baziron AU er næsten forbi under hensyntagen til, at jeg brugte det i 3 måneder kontinuerligt 2 gange om dagen.

Jeg stoppede med at bruge værktøjet, og det var heller ikke værre eller bedre. Det forekommer mig, at værktøjet er vanedannende. Jeg anbefaler heller ikke dermatotropisk middel GALDERMA Baziron AU!

Siden i så lang tid brug er resultatet ikke så imponerende.

Pris biter, glad for at strømningshastigheden er meget økonomisk.

Fordele: hurtigt absorberet, kommercielt tilgængeligt, behandler acne, tørrer huden, reducerer fedtet hud.

Ulemper: Skrælning er mulig, hvis et tykt lag påføres, forhindrer det ikke genopkomst, misfarver nogle typer stof, tørrer huden.

Baziron er det andet middel, jeg forsøgte at bruge. Den første var Zener. Efter min mening viste han gode resultater, da blev alt nyt.

Jeg er 17 år og har acne i mindst 3 år, jeg kan ikke huske nøjagtigt. Min hud er olieagtig. Det er muligt, at acne har gennemsøgt på grund af hormoner (jeg har en lidt forøget thyroidandel), jeg har også en ubalanceret kost, men ingen dårlige vaner.

Den første hudlæge fra hud og dispensar (!) Skrev mig salicylalkohol og en slags mos. Men det hjalp mig ikke. Det ser ud til at være blevet endnu værre, og jeg opgav behandlingen. Efter, da jeg kom ind på college, lavede jeg en aftale med en hudlæge på en studenteklinik. Han skrev så mig Zener, og derefter Baziron (5%). Jeg bruger det stadig. Købt for 700 rubler. Sandheden gjorde en kort pause i ugen, hvor et lille antal bumser hoppede ud på mit ansigt, nogle af dem var smertefulde.

Generelt vil jeg give en lille beskrivelse. Baziron er en hvid konsistens med en lille specifik lugt. Hurtigt absorberet.

Jeg bruger det om morgenen og om aftenen. Før jeg påfører, vasker jeg mit ansigt med køligt vand og almindelig sæbe. Efter det, når huden tørrer ud, anvender jeg et tyndt lag på problemområder. Og på de acne, som mest forårsager ulejligheden, sætter jeg lidt mere gel.

Blandt manglerne: tør hud. Dette kan ske, hvis du lægger for meget på huden. Personligt har jeg også rødme. Og en ting mere. Jeg lægger også gel på mine skuldre, på grund af dette har min skjorte bløde ærmer lidt.

I princippet et meget godt redskab til bekæmpelse af acne.

Sidste gang en hudlæge tildelt Baziron efter mig efter polering af poleringen, såfremt en pimple sprang, blev den påført lokalt. En sådan sag kom - en temmelig dyb pimple på kinden sprang af (og tilsyneladende blev den provoceret ved brug af denne solcreme). Men Baziron hjalp mig slet ikke, selv med langvarig brug, kun huden brændte dem. Jeg vil sige mere, jeg tror, ​​at det ikke er så godt for gelen. Selvom dette ikke er det mest ineffektive middel - endnu en populær fløde brød rekorden for den totale fravær af effekt - Aven Triacneal, samt fuldstændig ubrugelig gel Kuriozin. Og endelig er Baziron ret dyrt - 600-700 rubler.

Konklusion: Baziron er i min førstehjælpskasse, men bruger sjældent det. Jeg bruger til mindre inflammatoriske elementer, som nogle gange hopper i den nasolabiale trekant, og for mere alvorlig acne bruger jeg et mere effektivt middel til den kombinerede sammensætning, Effesel gel, der passer perfekt til acne og også et meget effektivt antibiotikum, som jeg har opdaget meget for nylig - gel Klenzit-C.

Hvilke fordele har jeg noteret på Baziron?

  • tørring af pimples, som et resultat af hvilken en skorpe danner på dem og de forsvinder;
  • har anti-inflammatorisk virkning
  • reducerer hudfedt, men min hud er tør, så der er ikke noget at reducere;
  • absorberer comedoner, som ofte er årsagen til subcutis.

For at opnå den ønskede virkning uden at skade huden, bør du ikke overdrive det med Baziron. Hvis acne ikke dækker hele overfladen, så skal du anvende cremen med et prikket tyndt lag, som jeg gjorde - kun på pandenområdet anvendt til de steder, hvor der var bjaki.

Bruges 2 gange om dagen - om morgenen og om aftenen. Efter brug skal hænderne vaskes.

Men situationen har ændret sig til det bedre, og antallet faldt, selvom Baziron handlede svagt på den subkutane hud, og de passerede under deres egen magt. Men små lunger eller pus helbredes hurtigt. Men et helt rent ansigt i slutningen fungerede desværre ikke. Senere blev ansigtet renere, men rødme og post-acne er stadig synlige. Billedet nedenfor viser resultatet med pulver på ansigtet. Spor kan stadig ses, og kun tonalnik + pulver sammen kan blokere dem, men jeg er ikke en fan af "plastering", så jeg fortsætter med at søge efter mit ideelle middel til post-acne.

Jeg bemærker de identificerede ulemper ved fløden:

For ejere af tør hud tjener fløden ikke en god service, da det sammen med tørringsbiakten også tørrer huden, så hvis du stadig skal bruge Baziron, skal du sørge for at fugte huden.

hvis skrælning har vist sig, betyder det, at mængden af ​​påført creme skal reduceres, eller endog skal brugen af ​​den anvendes.

ulemperne omfatter den høje pris

manglende evne til brug under graviditet og amning. Jeg vil dog anbefale dem til hvem han hjælper mere end dem, som han ikke passer til.

Jeg bruger Baziron i 3 uger. I de første fem dage var der absolut ikke noget resultat, men ved udgangen af ​​den første uge skete mirakuløs acne bogstaveligt talt inden for få timer, men samtidig skete en frygtelig skrælning, skinnet skrællede "bogstaveligt" og det var simpelthen umuligt at anvende makeup. Jeg satte meget af det, og selv før jeg brugte problemområderne tørrede jeg med en alkoholisk (!) Opløsning af salicylsyre, så jeg selv skyldte forekomsten af ​​tørhed, tæthed og skrælning. Men huden blev virkelig meget renere end jeg besluttede at risikere huden fortsatte med at bruge bazironomen. Huden skræmte frygtelig i 6 dage, og så begyndte al denne rædsel at passere, og bumserne fortsatte med at forsvinde, hvilket jeg var utroligt glad for., men der er en lille rødme (lige efter solskoldning) og en smule kløe. Det er mest kløende kinder, men disse "scabies" er ret acceptable. Huden ser næsten perfekt ud, kun få spor af acne forbliver. Jeg ved ikke, hvad der vil ske proc Behov, men for nu jeg har tænkt mig at tilbringe et fuldt behandlingsforløb Baziron som alle andre midler jeg ikke specielt hjælpe.

Zdravstvyte. Jeg har brugt Baziron AS i lang tid, jeg har hjulpet mig meget godt. Men for nylig har allergi også været. Alle de ovennævnte tegn: rødme, kløe, alt hud på ansigtet brænder.

Jeg troede først ikke fra ham, jeg stoppede med at bruge det, men i går besluttede jeg at prøve det igen, og i dag har jeg den samme ansigt-reaktion. Nu er salven i skraldespanden. Basiron AC er en god ting, men hvis det er taget i lang tid.

Jeg har lige begyndt at bruge den (ca. en uge). Hun var meget bange, og huden blev allerede tørt tørret. Men han gav mig et fantastisk skud af de stærkeste rødme i en time (som jeg ikke kunne nå med en skinoren i en måneds brug), men så er effekten ikke længere så mærkbar. Det blev selvfølgelig meget bedre end det var, men jeg skræmmer stadig folk på gaden. Ja, og tør hud er forfærdelig. Dehydreret fedt pande - ikke en meget behagelig syn. De resterende dele af ansigtet er bare dehydreret.. og næsen generelt bryder jeg mig ikke om. Mens sprøjtning panthenol spray.

De siger, at i den første uge går flertallet af en sådan reaktion..

Jeg havde akne siden ungdomsårene, og da jeg købte Baziron, følte jeg allerede på den 2. dag, at de begyndte at tørre. I en uge var mit ansigt allerede klart (p / s tænker på, hvad jeg har lidt i så mange år med disse acne hvis de kunne helbredes så let) Men jeg brugte det i flere måneder, og alt var fint, lejlighedsvis anvendt til individuel, sjælden acne, og i går brugte jeg det på hele ansigtet til profylakse (jeg plejede at gøre det før), det var om morgenen, at mit ansigt begyndte at kløfte forfærdeligt, jeg vågnede med rødt ansigt hele dagen føltes som med temperatur +.Alle ansigt brændte, og sagen kom op og spurgte, hvorfor jeg var så lyserød.

Min hud snurrede sig fra ham, især i de første par dage. Tilsyneladende fordi han også har keratolytiske egenskaber.

Så stoppede den (men jeg brugte også fugtighedscreme efter bazirona også.

Hærdet acne i omkring en måned, endnu mindre (fire fulde uger), i princippet ville to være nok, men besluttede at fuldføre kurset helt.

Positive anmeldelser

Damn, fyre, hvad taler du om rædselshistorier? Baziron-fremragende værktøj. Der kan kun være allergi til intolerance over for komponenterne - men en tør skorpe i stedet for hud - ja, du skal gå og tage rædsler væk! Et godt værktøj, det vigtigste er at bruge i moderation. Generelt overlever analysen af ​​hormoner!
I moderation))) Nå, ja :) Det er ikke rædselshistorier, det ser ud til at de fleste af dem gør det. Jeg er ikke en undtagelse, jeg oplevede denne rædsel for et år siden, besluttede jeg at smøre en bumse på min hage, da urticaria begyndte at begynde og halsen var opsvulmet. Duck her ødelæg ikke dit helbred! Resultatet afhænger ikke af mængden af ​​anvendt!

Plusser: hjælper virkelig, lindrer humper, lindrer acne, økonomisk.

Min hud er olieagtig, men acne led kun i min ungdom. Og efter at have brugt en af ​​de dårligste tonaler begyndte jeg at virke som om støder under huden på grund af tilstoppede porer, indtil de blev presset ud, og så sad de. Om sommeren blev situationen forværret, og jeg indså, at jeg ikke længere har styrken til at forkæle dem i en halv time. Jeg læste anmeldelser og begyndte at vælge mellem ZINERIT og BASIRON AC, opvejes Baziron.

Jeg købte en 5% afhjælpning på et apotek for 480 rubler og begyndte en udførelse på min hud. Forberedelse til det værste: rødme og hudforbrændinger. Men jeg følte mig ikke noget som det en gang. Først påførte jeg hele ansigtet (i et tyndt lag), da bakkerne var overalt, og senere begyndte jeg at anvende en prik. Så snart du smeder begynder huden at klemme først, så vises en matfilm. Om morgenen forsvinder alle disse manifestationer.

De første 2 uger smedte jeg om morgenen og om aftenen. Den gavnlige virkning fremkom efter en uges brug. Huden er blevet mere jævn. Samtidig solgte jeg aktivt (sommer og hav, hvor uden det). For hele tiden, jeg brugte Baziron, er jeg aldrig blevet smurt med fugtighedscreme (om sommeren kan jeg ikke stå dem), min hud er endda blevet mindre olieagtig. En måned er gået siden jeg stoppede med at bruge Baziron med jævne mellemrum, men mit ansigt er rent og så snart et bums vises, bruger jeg mit mirakelmiddel og om morgenen går alt væk, da det viste sig, at der ikke er nogen habituation effekt. Røret er ikke overstået endnu, og mine følelser er uden ord. Tonalka og pulver, jeg ikke har brug for, huden er ren og glat, som før.

Mit første ugentlige indtryk:

Jeg plejede at smøre den første uge, smurt det og ikke opmærksom på resultatet. Fordi jeg stadig ikke ønskede at se i spejlet, for foruden det grimme ansigt ville jeg ikke se noget der. Men hvad var min overraskelse, da acne faldt og flertallet gik forbi, du ved uden spor. Acne var stadig på min hud, men kun en uge er gået!

Advarsel fra personlig erfaring.

Forsøg ikke at lægge på dine kinder, hvis de ikke er ramt af acne. Eller der var de mindste bumser. Men med en tåge i mit sind satte jeg det ikke på en prik, men som en fløde og hvad synes du. Næste morgen har jeg: Kløe, skrælning, rødme. Jeg begyndte straks at smøre det velkendte Boro plus, så stoppede det hele. Det er kun at bruge det, når det er nødvendigt og i problemerne.

Næsten 3 måneder er gået siden behandlingen.

Ansigtet er blevet en normal menneskelig art. At gå uden makeup virker ikke så kritisk længere, jeg har ikke længere brug for en overflod af maskeringsværktøjer.

  • Zone T tørrer ikke ud og skrider ikke af. (I det mindste for mig. Hvis der er tørhed, skal du nødvendigvis anvende fugtighedscreme)
  • Det fjerner rødme. Jeg mener den indledende fase af en pimple, når du lige er begyndt at dukke op en rød plet, der bliver til en stor pimple.
  • Meget effektiv. Mine billeder vil fortælle dig alt selv.
  • Acne på panden springer op mindre ofte, men vises stadig.
  • Ikke vanedannende.
  • Vi anvender ikke meget. Lokalt og kun på problemområder.
  • Ikke for tør hud i ansigtet, for det vil medføre snyd.
  • Under ansøgningen bære ikke godt tøj, hvis du får midlerne. det vil brænde dit stof til "tla".

Jeg har brugt siden slutningen af ​​2006. Et par bumser i løbet af ICP-perioden minder om problemhud. Før bazirona forsøgte jeg alt, herunder Roaccutane (jeg så i et år efter annulleringen blev mit ansigt endnu værre end før modtagelse), jeg prøvede også darsonval. min hud var basificeret ved toptørring, det var endda skrælning, nu normalt, jeg bruger virkelig fugtighedscreme især om vinteren - den sidste af serien er en fugtgivende emulsion. Og hvorfor har Baziron ikke opfundet før? :-( Jeg var blevet plaget med acne i 8 år, jeg kunne ikke leve uden et hovedrum, jeg spildte mange penge på alle slags hudproblemer, norm-derms osv. Og tusindvis mere i færd med at modtage det.

Jeg havde resultatet i omkring 2 uger. Akne er bare "tørret ud", min hud er i sig selv olieagtig, og efter at bazirona blev normal) nu har jeg ikke lider nogenlunde) der har altid været acne, nogle har passeret andre, men nu ser de ud før PMS og forsvinder med det samme fordi hånd Baziron)))))

Jeg brugte basiron i begyndelsen af ​​efteråret, hvad enten det var på baggrund af hormoner eller noget andet, mange bumser på min hage krummet ud og røde pletter kom ud.
I omkring en måned rydde jeg alt op (dog udover baziron brugte jeg også en creme, om morgenen brugte jeg en håndvask som en rensende gel og en skrubbe en gang om ugen.
Det er behageligt at bruge, efter påføring - knibning af huden lidt, men jeg smurt straks cremen, så der var ingen ubehagelige konsekvenser.

Baziron råde mig til at bruge en ven, der plejede at have meget store problemer med hendes ansigt. Vi er meget tætte med hende, så hun fortalte mig om mange af de værktøjer, hun brugte: både zenerit, differential og skinoren. Og jeg har aldrig haft nogen særlige problemer med mit ansigt, men i det øjeblik begyndte rædsel bare at komme til 23 ((Ny acne dukkede op næsten hver dag + meget fedtet hud steg. Hvorfor var det der! Alle mine tidligere rene porer var tilstoppet med comedoner.

På det tidspunkt begyndte vi at se vores kæreste sjældnere. Jeg forsøgte en masse værktøjer. Når vi mødtes og jeg fortalte om mine plager med disse acne. Hun anbefalede at bruge Baziron. Købt, smurt, alt er standard :). Efter tre dage bemærkede jeg, at fedtindholdet i huden faldt lidt. Jeg gik til rengøringen, kosmetologen pressede ud alle de sorte prikker. Derefter begyndte Baziron bare at arbejde vidundere! Jeg er seriøs! Allerede efter 2 uger var der et glimrende resultat (det vigtigste er, at huden blev normal igen, ikke olieagtig. Jeg færdig med at bruge den efter en måned, da alting vendte tilbage til normal. Senere sagde en velkendt læge, at det højst sandsynligt var en kortvarig hvirvel. så tak :).

En Anden Publikation Om Allergi

Behandling og fjernelse af molluscum contagiosum derhjemme

Molluskum contagiosum, som kan behandles derhjemme, kan forårsage en række symptomer, der forårsager ubehag. Sygdommen er forårsaget af en virusinfektion og har en godartet natur.


Behandling af helvedesild folkemusik retsmidler

Helvedesild er en sygdom, der er forårsaget af herpesvirus. En virus af samme type forårsager vandkopper. Derfor er sygdommens manifestationer ens - udseendet af blærende læsioner på huden.


Hvad kan salve branden

En husstandsbrænding er den mest almindelige form for skade. Det opstår på grund af termisk, kemisk eller elektrisk skade på væv. Sådanne læsioner kan være meget smertefulde, bære en risiko for menneskers sundhed og liv.


Laktofiltrum - brugsanvisninger, indikationer, dosering til børn og voksne, bivirkninger, analoger

For dermatitis på huden, forstoppelse eller andre maveproblemer, er Lactofiltrum ordineret. Dette er et kombinationsmedicin, der også bruges til at eliminere problemer i ansigtet, acne.